REVIEWS

“De shiatsu behandelingen bij Helina heb ik als erg prettig ervaren. Het begon met een fijn intakegesprek omdat ze oprecht en aandachtig luisterde naar mijn verhaal. Ze kon zo goed inschatten wat ik precies van haar nodig had. Ik heb een chronisch pijnsyndroom door lipoedeem en ook ben ik gevoelig voor (negatieve) prikkels vanuit mijn omgeving. Helina heeft rust in mijn lijf en hoofd gebracht. De behandelingen waren heerlijk omdat alles steeds ging stromen en ik altijd energieker bij haar vandaan ging dan ik binnen kwam. Als mens heb ik Helina als humorvol, lief, oprecht, integer en professioneel ervaren. Ik vind het heel jammer dat ik voor dit jaar al door mijn vergoeding heen ben. Het liefst zou ik me elke week door haar laten opladen! – Jessica”

 

“Door de ziekte van mijn dochter kenmerkt mijn leven zich op dit moment veelal door spanning en hectiek. O.a. door regelmatige shiatsu therapie bij Helina blijf ik op de been en is er even tijd voor mij! De behandeling wordt helemaal op mij! De behandeling wordt helemaal op mij en zoals het op dat moment met mij gaat, afgestemd. Klachten worden besproken en na afloop zijn deze verminderd of verdwenen. Alles wat Helina in een behandeling doet, wordt bijgehouden en dit wordt ook iedere keer besproken. Leuk om te zien dat er na afloop van een behandeling ook vaak een tevreden glimlach bij Helina verschijnt! Voor iedereen een aanrader (ook als je leven in wat rustiger vaarwater zit…) – Annemieke”

 

“Shiatsu is een aparte therapie. Vaak wordt er gemasseerd met olie en de handen. Helina draait met je benen, trekt aan armen en volgt, zoals ze dit zelf noemt, met haar handen en duimen riviertjes die door het lichaam lopen, gevuld met QI (energie). Ik vond het heel leuk om dit mee te maken en voelde me erg fijn na de behandeling. – Lieke”

 

“Ik heb al enige tijd last van mijn rug, daarvoor heb ik de praktijk van Helina bezocht. Helina heeft een mooie praktijk ruimte. Ze heeft mij hartelijk ontvangen met een kop thee. Ze geeft vooraf aan de behandeling duidelijk uitleg wat Shiatsu therapie inhoud en er wordt besproken wat je eventuele klachten zijn. Ze is erg kundig in haar vak. Tijdens de behandeling geeft ze een duidelijke uitleg over welke gebieden ze gaat behandelen en wat het doel hiervan is.

Mijn rugpijn is inmiddels verholpen. Wel ga ik nog steeds elke zes weken naar Helina, want voorkomen is beter dan genezen. – Shirley”

 

“Fijne behandeling gehad! Ik heb het vaak koud en altijd koude voeten. Na de behandeling van Helina had ik het heerlijk warm en zelfs warme voeten. Nu 2 weken later heb ik het aanzienlijk minder koud en warme voeten!

Super fijn! – Judith”

 

“Mijn baby lag helaas in een stuitligging. Helina raadde mij aan om Moxa te gaan toepassen om de baby te laten draaien. Helina heeft me duidelijk uitgelegd hoe de Moxa behandeling gebruikt dient te worden. Ik heb dit anderhalve week thuis toegepast. En bij de volgende controle bij de verloskundige was de baby netjes gedraaid! Ik ben heel blij met de tip van Helina. moxa is pijnloos en na uitleg van Helina, vrij makkelijk thuis uit te voeren. Ik raad het iedereen aan! – Simone”

 

“Vandaag heb ik een heerlijke shiatsu massage gehad van Helina.

Mijn klachten zoals nek/ schouderpijn zijn gelijk verminderd en ik voel me als herboren! Ik kan het iedereen aanraden. Helina is heel vakkundig en legt alles goed uit. Ik kom zeker nog een keer terug! – Karen”